Zinderend ondernemerschap onderwijs HoGent, Hasselt PXL, HZuyd en AOC

Gent en Hasselt leiden in enerverend, zinderend ondernemerschap onderwijs. Voor de beste student- en docent ondernemerschap-ervaringen en kantelen van onderwijs ga je daar een week boot-camp, game-retraite en leer je de kneepjes van het vak. Avans AOC is essentieel om jezelf rijk te maken met de beste benadering voor het uitwisselen van ervaringen. Wil je met ondernemerschap-onderwijs vernieuwen….. AOC is je springplank.

VID00958VID00956VID00952VID00960VID00963

VID00961

One thought on “Zinderend ondernemerschap onderwijs HoGent, Hasselt PXL, HZuyd en AOC”

 1. Knap werk Aart. Tot gauw !

  Grten

  Jean-Pierre

  Verstuurd vanaf iPad mini jean-pierre.segers@pxl.be

  Op 13-nov.-2014 om 22:10 heeft aartvddool.com <comment-reply@wordpress.com> het volgende geschreven:

  aartvddool posted: “Gent en Hasselt leiden in enerverend, zinderend ondernemerschap onderwijs. Voor de beste student- en docent ondernemerschap-ervaringen en kantelen van onderwijs ga je daar een week boot-camp, game-retraite en leer je de kneepjes van het vak. Avans AOC is “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s