POP-café


Een POP-café is een plek voor talentontwikkeling en persoonlijk leiderschap.
MovingTalent richt zich op het vergroten van de bewustwording van jouw eigen duurzame inzetbaarheid. We onderzoeken samen met jou de vraag hoe je in beweging komt en blijft in het werk, vanuit jouw talent en persoonlijk leiderschap.


Wat kun je verwachten?

Het doel is dat je na afloop inspiratie en ideeën hebt opgedaan voor een nieuwe stap in je werk én leven. Dat je energieniveau hoger is dan toen je binnenkwam! We bieden je onze oprechte interesse, zienswijze en tools om dat te realiseren.

In het POP-café loop je langs verschillende thema’s om nieuw inzicht te krijgen. De setting is open, out of the box, ongedwongen en met persoonlijke aandacht. Het is een kans om ruimte te pakken en na te gaan waar je nu staat en welke kansen je ziet voor jezelf! Reserveer een paar uur en bereik met aandacht nieuw inzicht!

Thema’s die een onderdeel zijn van het POP-café:

  • Welke kwaliteiten heb je?
  • Van welke activiteiten krijg je energie?
  • Welke waarden zijn voor jou belangrijk in je dagelijks werk en leven?
  • Wat zijn voor jou belangrijke thema’s in de maatschappij, die je raken? Waar wil je een bijdrage aan leveren?
  • Welke kwaliteiten wil je méér inzetten?
  • Welke ervaringen wil je op doen de komende jaren?
  • Hoe kun je je leiderschap inzetten?


Meerwaarde

We hebben de ervaring dat het een meerwaarde is om met collega’s naar het POP-café te gaan. Door sparring ontstaat 1+1=3! Je mag 1 of 2 collega’s mee nemen van wie jij denkt dat hij/zij nieuwsgierig is of het ook interessant vindt!

Een paar reacties van collega’s die deelgenomen hebben aan een POP-café of een individueel gesprek:

‘Door MovingTalent ben ik op een andere manier mijn functioneringsgesprek in gegaan en ga ik nu projecten/zaken doen waarbij ik me goed voel en die aansluiten bij mijn passie.’

‘Geeft richting voor mijn keuzes’

‘Heel veel energie en enthousiasme! Ik ben me bewuster van mijn eigen talenten, kracht en behoeften.Gesprekken met jullie houden me scherp. Daardoor blijft er snelheid zitten in mijn persoonlijke ontwikkeling’

‘Snel, leuk, verhelderend, inspirerend’

Kernactiviteiten, feest en inspiratie > Pluk de dag (^_^)

%d bloggers like this: