Talent


De ontwikkeling van talent  vanuit jouw persoonlijk leiderschap is speerpunt in mijn werk. Dit komt terug in SLB met studenten en het project Moving Talent© =”aandacht voor medewerkers”.

Een fijne manier van werken en tot inzicht komen is door spelend te ontdekken. Deze informatie staat op Moving Talent© en is bedoeld voor Studenten en Medewerkers. Het is mijn overtuiging dat we alleen onze ambities en doelen prive en in de opleiding en academie en Avans kunnen behalen wanneer we vet tijd steken in talentontwikkeling. Wil je eerst weten wat je eigen talent is en dat met voorrang inzetten.

 “De betekenig van jouw talenten is een schitterende beweging”;

“Jouw bewustwording – beweging van jouw unieke Talenten is een cadeau met de grootste persoonlijke betekenis”

Een aardig voorbeeld van talent inzetten met elkaar en daar ook een feestje van maken zie je in deze video

One thought on “Talent”

 1. Je eigen talent kennen, daar kun je je dromen mee verwezenlijken!!! Ik ben onlangs afgestudeerd als Chemisch Technoloog aan het Avans en ook ik heb mijn talent ontdekt. Ik ben nu werkzaam als Application Engineer gericht op koelwater, ketelwater en afvalwater in diverse industrieën. Werken in de techniek betekend nu NOG wel werken in een mannenwereld, maar daar kunnen wij vrouwen verandering in brengen. Dosign Engineering organiseert een modellenwedstrijd voor vrouwen die leer-, en of werkzaam zijn in de techniek, waarbij 103 vrouwen het tegen elkaar opnemen. De winnares krijgt de titel “Rolmodel voor de Women in Technology kalender 2015″ van Dosing Engineering. Omdat ik zo graag een rolmodel wil zijn voor alle vrouwen in de techniek of de stap naar techniek willen maken, vraag ik een ieder om op mij te stemmen en wie weet krijg jij een gratis kalender met mij op de cover 🙂
  Stemmen kan via
  http://www.womenintechnology.nl/model/229
  Hartelijk dank!
  Mvg,
  Sophia Sadi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Kernactiviteiten, feest en inspiratie > Pluk de dag (^_^)

%d bloggers like this: