BMYou


Een flitsende community is die van Business Model You.

MBYou NEd

Hier gaat jouw ondernemendheid en ondernemerschap uit van jouzelf als energie- en kracht bron. Je vind jezelf uit en daarmee weet je hoe je jouw doelen kan waarmaken. Ook leer je met wie je je wil verbinden om samen 1+1=3 te bereiken. Ofwel : “het resultaat samen is meer dan wat je beiden afzonderlijk kan realiseren”.

Een voordeel is het dat de eerste 78 pagina’s van dit boek gratis downloadbaar zijn van de site. Scroll iets naar beneden links..Zelf vind ik dit de beste kans om uit te vinden of ondernemerschap iets voor je is. Ik ga je ook met je in gesprek waarom dit zo belangrijk kan zijn in een directe relatie met leiderschap 🙂

Een kijkje in het businessmodel Canvas krijg je van AOC collega  Start Slim Dik Nikx. Binnen het AOC is Marijn Mulders een inspirator en motivator in Ondernemerschap met heel concrete ideeën in aanpak en uitvoering. Hij is co-auteur van verschillende boeken en is een expert in het trainen en opleiding van mensen die echt grenzen willen verleggen, te beginnen bij zichzelf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Kernactiviteiten, feest en inspiratie > Pluk de dag (^_^)

%d bloggers like this: