Spelend naar je talenten


Het vinden van talenten kan spelenderwijs. Er zijn ook andere manieren die meer de lijn van vragenlijsten volgen. Beiden werken. Het spelen is de leukste vorm omdat dit natuurlijk bij ons past en het is een ontspannende manier om te leren.

Meestal beginnen we met het inspiratiespel en kwaliteitenspel. We kunnen dit spel ook in de Engelse taal aanbieden (inclusief spelhandleiding); It’s issued as Motivation game and “Feedback game”. Wel handig met internationale studenten. Sorry dat deze site alleen nog in het Nederlands is te lezen….

Uit het beeld wat ontstaat vragen we je een verhaal te schrijven over jouw kwaliteiten en activiteiten die je heel leuk vindt. Dit sluit aan bij SLB en kan ook onderdeel worden van je portfolio.

Vervolgens pakken we meestal door in andere spellen op gebieden zoals Leiderschap, Verlangens, Gevoelens, Waarden, Levenskunst. Je kiest waar je nieuwsgierig naar bent.  Meestal werkt de student ook samen met familie en vrienden om het persoonlijk beeld passend te krijgen.  Hoe wordt je zelf ervaren door mensen dichtbij. Het inzicht hieruit is meestal grensverleggend nieuw en dat is nu zo krachtig. We gaan nog op zoek naar talent-voorbeelden van studenten die zij zelf willen posten.

succesvol-commercieel-team-dat-hun-succes-viert-27273655

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Kernactiviteiten, feest en inspiratie > Pluk de dag (^_^)

%d bloggers like this: