ATGM leiderschap jaar 1


In je opleiding is leiderschap een belangrijk thema waar je aandacht aan kan geven en daar studiepunten aan kan besteden. Op dit moment werkt chemisch technologiestudent Mert Can (foto midden) aan een eigen workshop leiderschap voor studenten die op 14 mei gehouden gaat worden.  Hij zal hier studenten voor uitnodigen met als doel te ervaren dat tijd besteden aan je persoonlijk leiderschap een essentiële voorwaarde is in je studie. Een verslag van deze inspirerende workshop kun je hier vinden.

Eigenlijk begint de ontwikkeling in leiderschap al bij het proefstuderen.

wpid-imag2520.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wpid-imag2519.jpg

Sanne de Krom en Benno de Vries begeleiden leerlingen in hun oriëntatie op de opleiding. Succesbepalend is hun interesse in de leerlingen zelf om in die ontmoeting te bepalen wat de motivatie en energie is voor de onderwerpen in chemische technologie.

Zij gaan uit van de motivatie en energie van leerlingen bij de kennismaking met de opleiding. Het succes van de proefstudeerdag komt voort vanuit wezenlijke interesse in de leerling zelf en daarmee het antwoord op de vraag of deze studie voor jou geschikt is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Kernactiviteiten, feest en inspiratie > Pluk de dag (^_^)

%d bloggers like this: