Begeleiden Meesterproef Newman College in Kleurstoffen


Beste Dhr. van der Dool en Mvr. Verwei ,

Wij zijn Frédérique, Nick, Rens en Lei uit H5c van het Newmancollege. Dit is ons laatste jaar op het Technasium en we mogen dit jaar de meesterproef uitvoeren. Uw contactgegevens hebben wij gekregen van onze coördinator Mvr. van Milaan. Zij heeft ook contact met Pleunie Warnink over het onderwerp Chemie in onze meesterproef. Wij zijn erg geïnteresseerd zijn in scheikunde en we vroegen aan Mvr. van Milaan of het mogelijk was om scheikunde te combineren bij het Technasium.

Voor onze meesterproef zouden wij graag de Bèta wereld van “Science and Exploration” willen werken. Ook hebben we al een begin gemaakt met onderzoek naar kleurstoffen, want over dat onderwerp zijn we erg enthousiast. Wij willen graag een verzoek doen voor een opdracht met betrekking tot de studie Chemie (Bio-based Tech). Daarnaast lijkt het ons heel leuk als het een praktisch onderzoek is. Want we willen niet stil zitten op onze stoel voor het hele jaar, maar meer bezig zijn met onze handen en hersenen.

Wij mailen u met de vraag, of u onze expert wilt zijn en mee wilt denken over een mogelijk opdracht voor onze Meesterproef.

Met vriendelijke groet,
Frédérique Clifton, Nick Beenackers, Rens Woltjer en Lei Xia

Welke BTC student wil de leerlingen begeleiden = 12 uur werk En ook de link met ons Lectoraat Biobased Products van Dorien maken?

Hier is meteen een leuke startlink…..

Aart

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Kernactiviteiten, feest en inspiratie > Pluk de dag (^_^)

%d bloggers like this: