Duurzame energie jaar 1 HOT


Hier vind je de HOT topics en leerkansen fasttrack die je kunt benutten voor het succes vinden met die opdracht :” maak heel Nederland duurzaam”. Als iedereen dan Biomassa roept… is dat dan wel zo’n goed idee. Met de volgende tool leer jij niet alleen hoe het zit in Nederland en ook Hoeveel energie kunnen we dan maken. Je kan de ervaring pakken om adviseur in dit veld te zijn. Daarmee wordt je een kennispartner in belangrijke duurzaamheids vraagstukken. Er is namelijk zoveel te kiezen.

Biomassa naar duurzame energie x-Infographics – supercool

Het instituut voor duurzame mobiliteit heeft ook een schat aan actuele informatie voor jouw en ons werk...IVDM

En natuurlijk een van de mooiste boeken die je op de plank wil hebben staan is without the hot air…. gratis download 🙂 van David McKay.  En deze video van de man zelf

De Nederlandse versie van deze berekeningen bestaat ook en is een goede start voor de berekeningen om Nederland geheel te voorzien van duurzame energie. Klik het boekje Boekje_Energievoorziening_van_Nederland_-_A4_versie

Wil je zelf thuis metingen doen aan je energieverbruik, gebruik dan de handige Flyer-Qbox-mini met app om te zien wat je waaraan verbruikt, meten is weten en de start voor besparen = duurzaam en levert geld op natuurlijk.

Ook het boek over Duurzame Ontwikkeling van Niko Roorda op deze aardbol is heel interessant. Hiervoor klik je door voor dit CAA onderdeel op deze site.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Kernactiviteiten, feest en inspiratie > Pluk de dag (^_^)

%d bloggers like this: