Duurzame minor Chem Tech

Komende week op 16 en 17 April brengen we met elkaar door in Tilburg op de Duurzame Minor 2 Daagse waar 40 studenten van 5 studierichtingen een team uitdaging meemaken die je nog lang zal heugen. Multidisciplinaire student teams krijgen de opdracht om een business model te maken voor de Groene Campus aan de Lovensdijkstraat. We kijken uit naar grensverleggende oplossingen voor onze groene ruimte waar we buiten kunnen werken en waar we een hyperinteressante Techniek Expo willen ontwikkelen als eigen bedrijf. Dit alles valt samen met de kans om het winnende ontwerp en businesscase ook echt te gaan uitvoeren. We zijn dan wel op zoek naar 1 MEuro als investering – orde grootte. Buiten werken en alles laten zien wat we aan technek ontwikkelen.  Op dit moment werken we zo buiten….. dat kan dus echt helemaal anders. Wij kijken uit naar smashing vernieuwende voorstellen voor de Lovensdijk Groene Campus; De jury op 16 April is vet zwaar2013-09-04 18.09.39

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s